Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Termékeink

Termékeink

 

A Perfortek Kereskedelmi Kft. több termékcsoportot forgalmaz:

  • Fémforgácsoló szerszámok CNC gépre
  • Professzionális szerszámok kézi és kisgépes használatra
  • Fúróélező gépek

A szerszámcsoportok között átfedések vannak.

Fémforgácsoló szerszámok CNC gépre

CNC gépre alkalmas fémforgácsoló szerszámok nem váltólapkás kivitelben. Állandó jó minőség azonos gyártótól. Szállítás raktárról, vagy néhány napon belül. 

E szerszámok törzsvevői olyan alkatrészgyártó, forgácsoló és szerszámüzemek, akik CNC gépekkel rendelkeznek, van rendszeres munkájuk és fontos számukra a gazdaságos gyártás. Kis időráfordítással saját kézben tartják a szerszámozást és optimális szerszámot kapnak nálunk, mert választékunk széles, de könnyen áttekinthető. Tudják, hogy mire számíthatnak, mert a szerszámok azonos gyártótól származnak, mindegyikről részletes leírást, felhasználási javaslatot és ajánlott forgácsolási adatokat találnak.

Alkalmi vevőink akkor jelentkeznek, ha sürgősen szükségük van olyan szerszámra, amelyet máshol nem találnak: extra hosszú fúró, dörzsár, vagy maró, nagyon kis átmérőjű, vagy tizedes méretű maró, különleges méretű, vagy tűrésű dörzsár, ritkán használt menetek, kúpos, vagy ferde felületek megmunkálásához szükséges szerszámok.

Professzionális szerszámok kézi és kisgépes használatra
lakatos és karbantartó munkához

Ezeket a szerszámokat olyan vállalkozóknak ajánljuk, akiknek igényes megrendelőik vannak és akik tudják, hogy jó szerszámmal gyorsabban, könnyebben lehet szép munkát végezni.

Ezt a termékcsoportot nagyrészt szerszámkereskedőkön keresztül értékesítjük. A szerszámok és kisgépek széles skáláját forgalmazó kereskedők részére előnyös beszállítók vagyunk, mert szakterületünkön nagy választékkal rendelkezünk és jó szállítási feltételeket biztosítunk.

Fúróélező gépek

Széles választékot kínálunk az olcsó hordozható fúróélezőktől az ipari gépeken át a precíziós berendezésekig.