Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Perfortek Kereskedelmi Kft. a francia Tivoly és Magafor fémforgácsoló szerszámokat, a német Dick reszelőket, az olasz Boccassini különleges menetszerszámokat, a svéd SmiCut menetmarókat, a Cogsdill sorjázó és görgőző szerszámokat és a Darex, Cuoghi, illetve Kaindl fúróélező gépeket importőrként forgalmazza Magyarországon.

A vállalkozás küldetéseként tekinti, hogy a termékkínálat széles választékával megoldást nyújtson az ipari termelés, a gépgyártás, a karbantartás és a barkácsolás területén.

CNC forgácsoláshoz nagy teljesítményű keményfém és gyorsacél fúrók, marók, menetfúrók, menetmarók és dörzsárak nagy választékát tartjuk raktáron.

Professzionális használatra különféle kézi és kisgépes szerszámokat kínálunk: fém-, lemez-, fa- és betonfúrókat, süllyesztőt, kézi menetfúrót és dörzsárat, rotormarót, reszelőt, csavarozó biteket, drótkorongot, gyémánt és flex vágótárcsát, körfűrészt, dekopír fűrészt, felsőmarót.

A profi szerszámok mellett olcsóbb, de jó minőségű, alkalmi használatra való szerszámokat is talál a Perfortek WebShop kínálatában, illetve budapesti szerszámboltunkban.