Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü

Fafúró

Rendezés:
Táblázat / oszlop nézet:

 

Fafúró választék

F003 - Standard fafúró
Kéthornyú spirálfúró központosító csúccsal általános használatra.

F638 - Profi fafúró
Köszörült hornyú spirálfúró központosító csúccsal, mélységjelöléssel, igényes professzionális használatra. Gyors, pontos, tiszta fúrás kemény és puhafában, forgácslemezekben. A
központosító csúcs jó megvezetést biztosít . Nagyobb fúróknál csapolt szár, 13 mm tokmányba fogható.

F640 - Csigafúró keményfához

Az F640 jobb, mint a hagyományos fafúró: keményfához, fa-műanyag kompozitokhoz (WPC), fa- és fémlemez együtt fúrásához és műanyagokhoz is optimális. 

GREEN TECH:
Ökológiai szempontok figyelembe vétele a szerszám kifejlesztésénél és gyártásánál. Újrahasznosítható acél és olajminőség, nagyobb élettartam, energiatakarékosság a gyártás és elhasználás során. 
Optimális fúró keményfához, fa- és fémlemez együtt fúrásához és műanyagokhoz. A legkeményebb egzotikus anyagok fúrásához is alkalmas. HSS gyorsacél csigafúró széles horonnyal, mélységjelöléssel, professzionális használatra. Gyors és pontos fúrás, hosszabb éltartam (kb. 3x), kisebb erőkifejtéssel és energiaigénnyel (egy akku töltéssel 50%-kal több furat).

F010 - Állítható fafúró 15-45 mm
Állítható lapos fafúró központosító csúccsal közepesen kemény és puha fához, könnyűszerkezetes anyagokhoz, gipszkartonhoz, gázbetonhoz.

Hosszú fafúrók
F004 - 200 mm, F005 - 250 mm, F006 - 300 mm, F007 - 400 mm
Köszörült hornyú hosszú fafúrók igényes professzionális használatra. Edzett polírozott fúrószár. Gyors, pontos, tiszta fúrás kemény és puhafában, forgácslemezekben.
A központosító csúcs jó megvezetést biztosít. F025 - lapos Lapos fafúró központosító csúccsal közepesen kemény és puha fához, könnyűszerkezetes anyagokhoz, gipszkartonhoz, gázbetonhoz.
6,35 mm hatszög befogás, csavarozógépben, akkus fúrógépben is használható.

Gerendafúró
F001 - 200x130, F002 450x380, F012 - 600x530
Gerendafúró (ácsfúró) kemény és puha gerendák, homlokfák mélyfúrásához. A központosító hegy pontos megfúrást tesz lehetővé. Nagyobb fúróknál csapolt szár.