Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü

Gyémántfúró

Greslap, csempe, üveg és más rideg anyag átfúrásához

            

Nincs repedésveszély, jó minőségű, körkörös, kitöredezés mentes furatokat készít ott, ahol más fúró nem nyújt jó eredményt.  A gyémántfúró használatát megkönnyíti a fúróvezető és vízhűtő készülék, amely a kisebb gyémántfúrókkal tartozékként is kapható, a nagyobbakhoz pedig megvásárolható.           Bővebb ismertető             Használati utasítás  

Rendezés:
Táblázat / oszlop nézet:

Szárazon

Vízhűtéssel

 

Csempe, burkolólap, gres lap, üveg, kerámia fúrása repedés nélkül

A gyémántfúró ideális szerszám kemény burkolólapok, gres lapok, csempék, porcelánok, márvány és gránit táblák átfúrásához. Jó minőségű, körkörös, kitöredezés mentes furatokat készít ott, ahol a hagyományos keményfém csempefúrófúró, vagy üvegfúró nem nyújt jó eredményt.

A gyémántszemcsés dolgozó réteg és a speciális geometria kitűnő
teljesítményt biztosít a furat szélének kitöredezése nélkül. A koronafúró a
fúrás során meghagy egy magrészt, amely megvezeti a fúrót és
megakadályozza a félrecsúszást. A mag a fúró oldalán levő nyíláson
keresztül távozik.

Akkumulátoros, vezeték nélküli fúrógépet használjunk a gyémántfúróhoz. A fordulatszám tág határok között változhat (600-2000 ford/perc). Célszerű vízhűtést alkalmazni. A víz bejutását a kis gyémántfúróknál a szerszám kerületén levő spirálhorony, nagy gyémántfúróknál a szerszám belsejébe helyezett szivacs biztosítja. A gyémántfúrószerszám használatát megkönnyíti a fúróvezető és vízhűtő készülék, amely a kisebb gyémántfúrókkal tartozékként is kapható, a nagyobbakhoz pedig megvásárolható. 

A régi típusú gyémántfúró bemutató videója: