Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü

A perfortek.hu címen mostantól a PERFORTEK WebShop jelentkezik

perfortek.hu címen mostantól a Perfortek WebShop jelentkezik.

Jobb keresés, forintos vagy eurós árak, raktárkészlet a terméklapon, egyszerű rendelés és sok apróság, amivel a webshop többet tud a régi honlapnál. Reméljük Önnek is tetszeni fog!

Első infó röviden a webshop használatához

 

A webshop tartalmaz minden olyan információt, amely honlapunkon megtalálható, és azon felül újakat is. Szerkezete, a termékek kategorizálása is hasonló, de használata kényelmesebb.

Árak:

·        Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

·        Az árak euróban állandóak, forintban az árfolyam függvényében változhatnak. (Forint - Euró átállítás jobboldalon a kosár alatt)

Szállítási idő:

·        A raktáron levő mennyiségek tájékoztató jellegűek, reggelente frissülnek (a webshopon kívüli eladásokat és a beérkezéseket napközben nem követik).

·        A terméknél jelzett elérési idő (rendelésre 2-3 nap, vagy hét) általában érvényes, de előfordulhat hiány a gyártónál is, amiről rövid időn belül tájékoztatjuk.

·        A rendelés beérkezését igazoló automatikus e-mail után munkatársaink minden rendelést visszaigazolnak, ill. szükség esetén felveszik a kapcsolatot a megrendelővel.

·        A munkanapokon 14 óráig beérkező rendeléseket lehetőség szerint másnapi kézbesítéssel kiszállítjuk, vagy személyes átvételre előkészítjük.

Keresés: 

·        A baloldali termékcsoportokból indulva a keresett termék 3 kattintással elérhető. Egy termék több alcsoportban is szerepelhet.

·        Az alcsoportokban a termékek száma a jobb oldalon megjelenő szűrővel szűkíthető.

·        A keresővel (jobb felső sarok) kereshet termékkódra (T560), méretre (D 8,2), cikkszámra (1145601 0820), szabványra (DIN 338), megnevezésre (csigafúró), fő jellemzőkre (inox), stb.

·        A kedvencek közé helyezett termék később egy kattintással elérhető.

Műszaki infó

 

Ha hibát talál, vagy bármilyen észrevétele, javaslata van, kérjük jelezze: 
Hibabejelentés (jobb oldal alul), vagy info@perfortek.hu. Segítségét előre is köszönjük.

Köszönjük figyelmét!      

  VISSZA A FŐOLDALRA

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek