Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü

Művelet-összevonás szabványos szerszámmal

Bánkuti József

A művelet-összevonás lerövidíti a gyártási időt, ezért sorozatgyártásnál általában speciálisan gyártott szerszámokat használnak. Az alábbi szabványos szerszámok kisebb soroatoknál és egyedi gyártásnál is lehetővé teszik a művelet-összevonást.


A keményfém lépcsős fúró a menetmag furatot és a bekezdő kúpot készíti egy műveletben. Merev, nagy élettartamú, CNC gépre tervezett szerszám. A csökkentett lélekvastagság segíti a fúró belépését az anyagba. 


A Multi-V maró a CNC megmunkáló központok ideális szerszáma. A gyártási műveletek összevonása mind a beállítási időt, mind a forgácsolási időt csökkenti. A mikrószemcsés keményfém és a finom forgácsolóél kitűnő teljesítményt biztosít. 


A Bi-Face kétoldalas szögmaró és rádiuszmaró előnye, hogy a munkdarab megfordítása nélkül elérjük azokat a peremeket, amelyeket az orsó felől nehéz megközelíteni. A szerszám CNC megmunkáló központon egyenes élek és furatperemek élletörésére ill. legömbölyítésére is alkalmas. A hátraköszörült profil méretpontos és jó minőségű felületet eredményez.