Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fafúrás

FafúrásF6
40 - TECHNIC FAFÚRÓ

Az F640 típus a legkorszerűbb fafúró. Gyorsacél csigafúró széles horonnyal és központosító csúccsal, mélységjelöléssel, professzionális használatra. Optimális fúró keményfához, fa-műanyag kompozitokhoz (WPC), fa- és fémlemez együtt fúrásához és műanyagokhoz. Élettartama a hagyományos fafúró háromszorosa, 50%-kal gyorsabb fúrás kisebb erővel. A központosító csúcs nagyobb pontosságot biztosít, ferde furatok közvetlen bekezdéséhez is alkalmas, a széles horony pedig elősegíti a jó forgácskihordást mély furatból is.

F640 TECHNIK fafúróF027 - NÉGYÉLŰ FAFÚRÓ

Négyélű fafúró ács és asztalos munkához. Puhafához, keményfához, nagyon kemény és egzotikus faanyaghoz, laminált munkalapokhoz, gerendához. A központosító csúcs jól megvezeti a fúrót, a négy él pedig jó stabilitást biztosít a fúrása során. Tripla horony, jó forgáskihordás, gyors fúrás. Befogás: HEXA hatszög szár.

4-élű fafúró


KÖRKIVÁGÓ

HSS-Bimetál, fém-, fa- és műanyaglemezhez. Nagyobb átmérőjű kör alakú furatok kivágására való. A körkivágó megvezetését a szerszámtartó közepébe fogott csigafúró (központfúró) végzi.  


 

FAFÚRÓ + KÚPSÜLLYESZTŐ

A fafúró kúpsüllyesztővel egy olyan szerelhető szerszám, amely egy fafúróból és egy arra illeszkedő furatos kúpsüllyesztőből áll. A süllyesztett csavarfejek helyének kifúrását és 90° kúpos besüllyesztését egy műveletben végzi. A fúrás mélysége állítható. Puhafához és rétegelt falemezhez ajánlott.

Fafúró kúpsüllyesztővelHOSSZÚ GERENDAFÚRÓK


200 mm - 450 mm - 600 mm hossz. Gerendafúró (ácsfúró) kemény és puha gerendák, homlokfák mélyfúrásához. A központosító hegy pontos megfúrást tesz lehetővé. Hexa (hatszög), vagy SDS+ befogás. Nagyobb fúróknál csapolt szár.