Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Vevőink

Vevőink

 

A CNC gépre való szerszámok törzsvevői olyan alkatrészgyártó, forgácsoló és szerszámüzemek, akik CNC gépekkel rendelkeznek, van rendszeres munkájuk és fontos számukra a gazdaságos gyártás. 

  • Kis időráfordítással saját kézben tartják a szerszámozást.
  • Optimális szerszámot kapnak nálunk, mert választékunk széles, de könnyen áttekinthető.
  • Tudják, hogy mire számíthatnak, mert a szerszámok azonos gyártótól származnak, mindegyikről részletes leírást, felhasználási javaslatot és ajánlott forgácsolási adatokat találnak.
  • Igényeit megfigyeljük, megjegyezzük, kérheti a "szokásosat".


A kézi- és kisgépszerszámok vevői olyan vállalkozók, akiknek igényes megrendelőik vannak és akik tudják, hogy jó szerszámmal gyorsabban, könnyebben lehet szép munkát végezni.

Ezt a termékcsoportot nagyrészt szerszámkereskedőkön keresztül értékesítjük. A szerszámok és kisgépek széles skáláját forgalmazó kereskedők részére előnyös beszállítók vagyunk, mert szakterületünkön nagy választékkal rendelkezünk és jó szállítási feltételeket biztosítunk.


Alkalmi vevőink akkor jelentkeznek, ha sürgősen szükségük van olyan szerszámra, amelyet máshol nem találnak: extra hosszú fúró, dörzsár, vagy maró, nagyon kis átmérőjű, vagy tizedes méretű maró, különleges méretű, vagy tűrésű dörzsár, ritkán használt menetek, kúpos, vagy ferde felületek megmunkálásához szükséges szerszámok, stb.