Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü

Kúpsüllyesztés

 

A kúpsüllyesztés a furat elejének kúpos kibővítése sorjázás, élletörés, csavarfej süllyesztés, vagy egyéb más célból.

A kúpsüllyeszés szerszámai:

  • háromélű kúpsüllyesztő
  • egyélű keresztfuratos kúpsüllyesztő
  • csapos kúpsüllyesztő
  • Multi-V szerszám
  • Bi-Face kéoldalas szögmaró

Szokásos kúpszögek: 30°, 60°, 82°, 90°, 100°, 120°


Háromélű kúpsüllyesztő
DIN 335

A háromélű kúpsüllyesztők alkalmasak külső peremek élletörésére is.


 


Egyélű kúpsüllyesztő keresztfurattal

Átmenő furattal kialakított egyélű kúpsüllyesztő 90° kúpszöggel. Kobaltos gyorsacél. Könnyűfémekhez és műanyaghoz ideális szerszám, de kisméretű éltompításra minden anyaghoz alkalmas. CNC gépen és kisgéppel, kézi előtolással egyaránt használható. Rezgésre nem hajlamos. Síma, sorjamentes felületet ad. Kenés ajánlott.  


Csapos kúpsüllyesztő 
DIN 1866
 
A csapos kúpsüllyesztőt kézi tájolásnál használják, amikor a csap megvezeti a szerszámot, hogy a furat és a süllyesztés egytengelyű legyen.

 


Multi-V szerszám

​V-profilú többfunkciós keményfém szerszám központozáshoz, süllyesztéshez, fúráshoz, interpolációs furatbővítéshez, V-horonymaráshoz, lépcsős felület maráshoz, élletöréshez, kontúrmaráshoz.


 


Bi-Face kétoldalas szögmaró

Kétoldalas szimmetrikus 90° kúpszögű keményfém szögmaró hosszú szárral. CNC gépre ajánlott szerszám élletöréshez, sorjázáshoz elöl és hátul, vagy 90° V-horony marásához nehezen hozzáférhető helyeken is. Furatban interpolálással.

 


 

Tartalomhoz tartozó címkék: Videó Szerszám ABC