Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü

Külső görgőzőszerszám - XBB

A szerszám jellemzői:

Külső hengeres felületek minőségének javításához Ø1-65 mm

XBB katalóguslap (angol)     XBB katalóguslap (német)

Használati útmutató

Gyártó: COGSDILL
Cikkszám: C-XBB
Elérhetőség: Kérdezzen rá!

Méret: Ø 1 - 65 mm

Ideális szerszám külső hengeres felületek görgőzéséhez sorozatgyártásban. Gépi előtolást igényel, nagyon termelékeny és váll melletti megmunkálásra is alkalmas. 

Gyakorlatilag minden képlékenyen alakítható fém, mint acél, öntöttvas, alumínium, réz, sárgaréz, bronz, stb. görgőzhető 40 HRC alatt.

Micro XBB szerszám kisebb külső méreteivel az apró alkatrészeket gyártó automata gépeken is elfér. Ø 1- Ø 9 mm mérettartományban kapható Ø 0,25 mm lépcsőzéssel, amelyen belül az átmérő 0,002 mm fokozatonként állítható

Az XBB szerszám Ø 1,5 - Ø 65 mm mérettartományban készül Ø 0,5 ill. 1 mm
lépcsőzéssel, amelyen belül az átmérő 0,002 mm fokozatonként állítható. 

A szerszám nagy előtolással végighalad a munkadarab hosszán úgy, hogy közben több görgő fut körbe a felületen. A görgőkosárral összetartott görgők a szerszám belsejében egy kúpos felületre támaszkodnak. Az alakításhoz szükséges erőt az adja, hogy a szerszám átmérője 0,01-0,02 mm-rel kisebb a megmunkálandó átmérőnél.

A szerszámok élettartama nagyon nagy. Kopás esetén csak a görgőket kell cserélni, többszöri görgőcsere után cserélhető egy belső kúpos gyűrű, nagyon ritkán a görgőkosár. A szerszám többi része nem kopik.

 

A görgőzés technológiája 

XBB külső görgőző katalóguslap (angol)

XBB külső görgőző katalóguslap (német)

Cogsdill információ a görgőzőszerszámok alkatrészeiről

MRBT görgőző szerszám - ha korlátozott a gépen a férőhely, kérje ajánlatunkat

Cogsdill görgőző szerszám
Új katalógus 2017

További információ: info@perfortek.hu