Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü

Anti-vibrációs gyémánt furatsimító

A szerszám jellemzői:

A Cogsdill bevált gyémánt betétgeometriáját a legújabb automatikus hangolású, tömegcsillapító, rezgéscsillapító technológiával kombinálva - az AVDBT hihetetlenül alacsony Ra felületi megmunkálást kínál mind külső átmérőjű, mind belső furatokhoz, akár elképesztő 15xD mélységig!

A hagyományos egypontos fúrás és polírozás esetén a megmunkálás során a megnövekedett rezgés és a regeneratív szerszámcsattogás miatt a felületi minőség romlása jellemzően 4xD-nél nagyobb felületi megmunkálásoknál jelentkezhet. Ez még problémásabbá válik, ha még nagyobb túlnyúlásokkal dolgozunk.

A felületi felületi minőség stabilizálása általában alacsonyabb vágási sebességgel, csökkentett vágási mélységgel vagy megnövelt fordulatonkénti előtolással jár. Mindezek magasabb termelési költségeket eredményeznek, vagy a minőség rovására mennek.

A rezgéscsillapító technológiánk az automatikusan hangolható tömegcsillapítóval kezdődik. A Cogsdill szerszámai egyedülállóak a komplex polimerek miatt, amelyek egy keményfém testet vesznek körül a fúrórúdban. A rezgési frekvenciák jelentősen eltérnek a különböző hosszúságok esetén. A polimerek viszont a formájuk megváltoztatásával reagálnak, alkalmazkodva a vágási frekvenciához, ami ellensúlyozza a rezgést - automatikusan és következetesen -, hatékonyan automatikus hangolással a "sweet spot", kézi beállítás nélkül.

Gyors cserélhető interfésszel tervezték, amely fogazott csatlakozót tartalmaz a beállításhoz és a biztonságos rögzítéshez. Cserélhető fejünkkel másodpercek alatt válthat esztergálásról/fúrásról polírozásra, és az eredmények újra és újra megismételhetők.

Gyártó: COGSDILL
Cikkszám: C-AVDBT
Elérhetőség: Kérdezzen rá!

Youtube videók

További információ: info@perfortek.hu